Buiten het feit dat u een schone zonwering of parasol wilt die voor een fraai gezicht zorgt, is er een nog veel belangrijker aspect waarom u op tijd moet wassen en coaten.

Uw kostbare doek wordt namelijk blootgesteld aan zonlicht, atmosferische vervuiling en diverse weersinvloeden. De vervuiling is een voedingsbodem voor algen en schimmels. Deze nestelen zich in en op de vezels. Dit beïnvloedt de kwaliteit en de levensduur van het doek negatief. Door op tijd te laten reinigen en coaten verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Reinigen en onderhoud ter plaatse

Reinigen in de fabriek kost meestal tijd. Hierdoor kunt u uw systeem bijvoorbeeld in de tussentijd niet gebruiken. Schrikkel heeft met de nieuwste technieken reinigen ter plaatse gerealiseerd. Hierbij worden de doeken van parasols of zonweringen gereinigd met behulp van een mobiele unit. Het doek wordt met heet water gereinigd en vervolgens wordt het doek ontdaan van algen en voorzien van een beschermende (afvalafstotende) coating.

Coaten

Als de bekleding vies is en gewassen moet worden betekent dit vaak dat de originele coating van de bekleding al is aangetast. Dit komt doordat atmosferisch vuil, vogelpoep, afscheiding van bomen (met name eiken en linden), zure regen en zonlicht invreten op de coating. Met als gevolg dat wanneer de bekleding alleen wordt gewassen en gelijk terug wordt gehangen deze sneller vies wordt, gevoeliger wordt voor schimmels en sneller zal gaan lekken. Om dit te voorkomen, de levensduur te verlengen en de bekleding langer schoon te houden, adviseren wij om na het wassen uw product opnieuw te laten coaten.

Door het coaten heeft u een waterdichte parasol die langer mooi, schoon, olie- en waterafstotend is en dat ook blijft. De kleine investering voor het coaten verdient u zeker terug omdat u langer met uw bekleding zal doen.

Waarom kiest u voor ons?

Met meer dan 15 jaar ervaring op het installeren van onze producten, kunt u op ons vertrouwen voor uw volgend project . Wij leveren producten van topkwaliteit en zorgen voor een professionele installatie. Onze focus ligt op wat de klant wilt en wij zullen hier altijd onze plannen op aanpassen.

 • Duidelijk financieel inzicht
 • Goede kwaliteit en vakmanschap
 • Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding

CONTACT

Neem contact met ons op via ons formulier. Wij zullen binnen 1 werkdag reageren.

NEEM CONTACT OP

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de tarieven voor deze service?

  De tarieven voor onze services hangen af van wat u wilt. Wanneer u met ons contact opneemt zullen wij u verder inlichten over de kosten en de planning.

 • Tot waar leveren jullie deze service?

  Wij leveren onze services door geheel Nederland. Heeft u een aparte of moeilijk te bereiken locatie? Geen probleem, wanneer u contact met ons opneemt zullen wij naar een oplossing zoeken.

 • Hoe kom ik in contact met jullie?

  U kunt met ons in contact komen via telefoon, mail, formulier of door even langs te komen. Op deze pagina vindt u alle informatie hiervoor.

© Copyright 2020 Schrikkel.nl
Webdesign door Snijders TripleA