Uw zorgen zijn onze zorgen

Onze professionele servicedienst neemt u een belangrijke zorg uit handen. Door de service van Schrikkel bent u verzekerd van een systeem dat altijd werkt en technisch langer meegaat. Het oplossen van storingen, groot onderhoud, normaal onderhoud: al onze servicewerkzaamheden voeren we systematisch en professioneel uit en volgens strikte milieu- en kwaliteitsnormen. Deze service geldt natuurlijk bij al onze producten uit ons assortiment.

Op basis van een afspraak komen onze experts bij u langs om vakkundig heel het systeem na te kijken en eventueel om onderdelen te vervangen. Dit kan ook gebeuren d.m.v. de winterstalling bij ons onderhoudscentrum.

Bij zonweringsproducten kunnen wij ook systemen opnieuw bekleden, ongeacht de verschillende merken zonweringen.

Waarom kiest u voor ons?

Met meer dan 15 jaar ervaring op het installeren van onze producten, kunt u op ons vertrouwen voor uw volgend project . Wij leveren producten van topkwaliteit en zorgen voor een professionele installatie. Onze focus ligt op wat de klant wilt en wij zullen hier altijd onze plannen op aanpassen.

 • Duidelijk financieel inzicht
 • Goede kwaliteit en vakmanschap
 • Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding

CONTACT

Neem contact met ons op via ons formulier. Wij zullen binnen 1 werkdag reageren.

NEEM CONTACT OP

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de tarieven voor deze service?

  De tarieven voor onze services hangen af van wat u wilt. Wanneer u met ons contact opneemt zullen wij u verder inlichten over de kosten en de planning.

 • Tot waar leveren jullie deze service?

  Wij leveren onze services door geheel Nederland. Heeft u een aparte of moeilijk te bereiken locatie? Geen probleem, wanneer u contact met ons opneemt zullen wij naar een oplossing zoeken.

 • Hoe kom ik in contact met jullie?

  U kunt met ons in contact komen via telefoon, mail, formulier of door even langs te komen. Op deze pagina vindt u alle informatie hiervoor.

© Copyright 2020 Schrikkel.nl
Webdesign door Snijders TripleA