Een erfafscheiding komt altijd van pas

Het hebben van een goede afscheiding van uw terrein is een belangrijk onderdeel van het terras. Schrikkel plaatst terrasafscheidingen voor bedrijven en particulieren met professionele materialen en een betrouwbaar installatieteam.

Terrasafscheidingen

Schrikkel biedt u terrasschermen aan in verschillende maten en afmetingen. De schermen bestaan uit een aluminium frame met veiligheidsglas bevestigt tussen de profielen. De schermen kunnen op diverse soorten ondergrond geplaatst worden zoals vlonders, tegels of betonnen vloeren.

Deze terrasschermen zorgen ervoor dat uw gasten uit de wind zitten en dat u een duidelijk afgebakend terrein heeft.

Als u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met ons. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken waarbij één van onze adviseurs u een passend advies kan geven op locatie.

Café au Lä

Een nieuwe innovatie op het gebied van terrasschermen is de Café au Lä. De Café au Lä is een aluminium frame en bestaat uit een vaste onder- en bovenruit die uitschuifbaar is tot een maximum hoogte van 210 cm.

De bediening is handmatig door de bovenruit te verschuiven waarna het systeem zichzelf blokkeert. Het ingebouwde contragewicht maakt de bediening licht, eenvoudig en veilig.

Vanaf het voorjaar van 2008 zijn elektrische bedieningsmogelijkheden leverbaar. Het bevestigen van het scherm varieert in 3 opties. De bevestiging is mogelijk door middel van een inground bodemhuls, muurbeugels of vloersteunen.

De onder- en bovenruit zijn van dik gelaagd veiligheidsglas in een heldere of bewerkte uitvoering. Het is tevens ook mogelijk om de Café au Lä in Trespa plaatmateriaal te verkrijgen. De Café au Lä is verkrijgbaar in allerlei soorten maatvoeringen. Neem gerust contact met ons op voor advies.

Tuinschuttingen

Een tuinschutting van goede kwaliteit is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Schrikkel installeert de schutting zoals u wilt.

De schermen kunnen eenvoudig worden gemonteerd in betonnen profielen. Hierdoor raakt het scherm niet de grond waarbij de levensduur van de schermen langer wordt. Door de betonprofielen staan de schermen stabiel en steviger met een symmetrisch resultaat. Uiteraard zijn er diverse afmetingen waaruit u kunt kiezen.

Het is mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen waarbij wij een passend advies geven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

© Copyright 2020 Schrikkel.nl
Webdesign door Snijders TripleA