Voor binnen en buiten

Zonwering is een belangrijk aspect van uw huis of terras. Het zorgt voor privacy en geeft u bescherming tegen de zon. Daarom leveren wij diverse soorten zonweringen in allerlei uitvoeringen. Deze zonweringen variëren in design en materiaal. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen waarbij onze vertegenwoordigers u verder kunnen helpen. Hieronder ziet u een kleine impressie van de zonweringen die wij leveren.

Jaloezieën
Lamelgordijnen
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
 • Knikarm schermen

  Knikarm schermen

  Comfort en sfeer gaan bij Schrikkel hand in hand. Het zonnescherm biedt u een groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Schrikkel is erg groot.

  Het scherm is over de schuine zijde traploos in te stellen van 5º tot 35º. Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras. De uitval is 200, 250 of 300 cm. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd.

  De profielen van het scherm zijn van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium: hierdoor zijn ze zeer solide en sterk. Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van dit scherm veelvuldig ervaren.

  Het scherm is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels een draaistang. Voor extra gemak kunt u kiezen voor elektrische bediening, met of zonder afstandbediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Hiermee gaat uw scherm volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weersomstandigheden bepalen.

  Zonwering2 (1)
 • Dubbelzijdige zonwering

  Dubbelzijdige zonwering

  De vrijstaande dubbelzijdige zonwering, welke enerzijds grote oppervlakten beschermt tegen de zon, maar anderzijds ook beschermt bij lichte regen. Omdat er geen storende middensteunen zijn, kan de ruimte onder deze zonwering optimaal benut worden. De zonwering kan voor veel toepassingen gebruikt worden, bijvoorbeeld voor restaurant of privé gebruik maar ook voor kinderdagverblijven, marktstanden of festiviteiten.

  Zoals de naam het al zegt, deze constructie is mobiel: opstellen en afbreken is in korte tijd mogelijk. De stabiele knikarmen met dubbele kabels zorgen ervoor dat het scherm synchroon open gaat. Voor een stabiele opstelling zijn er naar keuze 2 steunen op dwarsgeplaatste voeten of 2 steunen met bodemhuls om in te betoneren. Doek en knikarmen zijn onder een beschermkap goed afgedekt. Alle zichtbare onderdelen zijn uit gemoffelde aluminium onderdelen vervaardigd. Zo kan men de zonwering ook in de winterperiode buiten laten staan. De zonwering kan zowel met een radio gestuurde motor met na-trekfunctie als met manuele bediening worden uitgerust.

  dubbelzijdige-zonwering2
 • Markiezen

  Markiezen

  Comfort en sfeer gaan bij Schrikkel hand in hand. Markiezen geven uw pand de uitstraling die het verdient: sfeervol en authentiek. En waar het om gaat: de zon wordt uiterst doeltreffend geweerd! Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom de markies dat bij u past.

  De keuze bij Schrikkel is erg groot. Zo kunt u kiezen voor de elektrische bediening of voor de handmatige bediening bovenlangs of onderlangs. Het frame is van onderhoudsvrij aluminium. Voor scharnieren kunt u kiezen uit kunststof spuitgiet delen of onderhoudsvrije scharnieren. Deze zijn verbonden door middel van roestvrijstalen, zelfsmerende verbindingspennen. Schrikkel beschikt over drie variatie zijkappen namelijk de aluminium, houten en vintage zijkap die alle drie beschikken over hun eigen kwaliteiten en uitstraling.

  markies
 • Screens

  Screens

  Onze screens zijn leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsen van het screen, smaak en andere variabelen zijn bepalend voor het type bak. Schrikkel helpt u bij het bepalen van de juiste screenbak. De windvaste screen is zeer geschikt op plaatsen met veel wind. Door middel van een ingenieus veersysteem in de onderlijst blijft het doek in elke stand strak gespannen.

  In plaats van een aluminium zijgeleider wordt een staaldraad gebruikt. De bak wordt gemonteerd middels speciale steun. Extra voordelig bij bredere ramen waarbij nu staaldraad te zien is, in plaats van aluminium zijgeleiders. Speciaal voor presentatie ruimtes is er een verduisteringscreen. Verduistering ontstaat door een speciale geleider waar doek in opgesloten zit. Verder is er een onderlijst voorzien van borstel voor een optimale afdichting. Screens zijn met hand- of elektrische bediening verkrijgbaar.

 • Uitvalschermen

  Uitvalschermen

  Comfort en sfeer gaan bij Schrikkel hand in hand. Het zonnescherm biedt u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. De keuze bij Schrikkel is erg groot.

  Het scherm is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 35º. Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras. De uitval is in verschillende maten leverbaar. De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd.

  De profielen van het scherm zijn van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium: hierdoor zeer solide en sterk. Alle bouten en moeren zijn van roestvrij staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van dit scherm veelvuldig ervaren.

  Het scherm is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang, bandopwinder of staaldraad-windwerk. Voor extra gemak kunt u kiezen voor elektrische bediening, met of zonder afstandbediening.

  foto32
© Copyright 2020 Schrikkel.nl
Webdesign door Snijders TripleA