Kennis en vakmanschap

Het monteren van de producten vereist kennis en vakmanschap. Goede montage verhoogt het gebruiksgemak, bevordert de levensduur en voorkomt beschadiging van de woning. De vakmensen van Schrikkel verzorgen een efficiënte en betrouwbare montage.

Bovendien worden alle producten geleverd met uitgebreide garantie zodat de producten jarenlang comfort bieden. Wij bezorgen onze producten in geheel Nederland met eigen vervoer. Zo bent u ervan verzekerd dat uw product op tijd en onbeschadigd aankomt.

Onze vakmensen hebben veel ervaring en doen hun werk met uiterste precisie. Wij zijn pas klaar wanneer u tevreden bent.

Waarom kiest u voor ons?

Met meer dan 15 jaar ervaring op het installeren van onze producten, kunt u op ons vertrouwen voor uw volgend project . Wij leveren producten van topkwaliteit en zorgen voor een professionele installatie. Onze focus ligt op wat de klant wilt en wij zullen hier altijd onze plannen op aanpassen.

 • Duidelijk financieel inzicht
 • Goede kwaliteit en vakmanschap
 • Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding

CONTACT

Neem contact met ons op via ons formulier. Wij zullen binnen 1 werkdag reageren.

NEEM CONTACT OP

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de tarieven voor deze service?

  De tarieven voor onze services hangen af van wat u wilt. Wanneer u met ons contact opneemt zullen wij u verder inlichten over de kosten en de planning.

 • Tot waar leveren jullie deze service?

  Wij leveren onze services door geheel Nederland. Heeft u een aparte of moeilijk te bereiken locatie? Geen probleem, wanneer u contact met ons opneemt zullen wij naar een oplossing zoeken.

 • Hoe kom ik in contact met jullie?

  U kunt met ons in contact komen via telefoon, mail, formulier of door even langs te komen. Op deze pagina vindt u alle informatie hiervoor.

© Copyright 2020 Schrikkel.nl
Webdesign door Snijders TripleA