Op het bedrijf of voor bij u thuis

Schrikkel parasols zijn op de eerste plaats bedoeld om heerlijk onder te vertoeven als de zon schijnt. Maar een Schrikkel parasol biedt u meer: zodra het gaat schemeren kunt u de parasolverlichting aanzetten terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek. Zo kunt u blijven genieten van de mooie zomeravond.

Het parasolsysteem is bedacht om nog meer uit het terras te halen. Het handmatig te bedienen systeem kan voorzien worden van maximaal vier vrijhangende parasols in een ronde (achthoekige) of vierkante vorm. Een overkapping tot maar liefst 56 m2 is het resultaat.
De parasols zijn optioneel en zelfs achteraf te voorzien van verlichting, infrarood warmtestralers, geluidsboxen en een zijwandsysteem.

Bij productie en ontwerp van dit Nederlandse product wordt continu gezocht naar een zo optimaal mogelijk product. Dit betekent dat robuustheid, materiaal, comfort en bedieningsgemak van toonaangevend niveau zijn. De combinatie van het gepatenteerde slotsysteem en de parasolbekleding met geïntegreerde ventilatietop garandeert een windstabiele overkapping.

foto12
foto11
foto2
kasteel-withof
cantate-pro
Cantate Pro
crescendo
Crescendo
maestro-prestige
Maestro Prestige
patio
Patio
presto
Presto
terrazzo
Terrazzo
teatro
Theatro

Ronald Schrik:
+31 6 229 068 94
Stephan Schrik:
+31 6 542 253 65

Postadres:
Riekevoort 21
5121 SB Rijen
Bezoek op afspraak

© Copyright 2016 Schrikkel.nl
Webdesign door Snijders TripleA